OTP Lakástakarék BÓNUSZ TERMÉKCSALÁD

Újra itt az OTP Lakástakarék!

Lakástakarék BÓNUSZ

A Lakástakarék BÓNUSZ bármilyen futamidejű (5, 10 év), bármekkora összegű OTP "BÓNUSZ TERMÉKCSALÁD" lakástakarék szerződésre érvényes. Egy házon mindig van mit alakítani. Lakástakarék számlájával könnyebben tudja meglévő otthonát felújítani, bővíteni, korszerűsíteni, mint például: konyha, fürdőszoba felújítása, nyílászárók és tető cseréje, energiatakarékos berendezések beépítése.

Kiemelkedően magas hozam, kamatadó-mentesség

Lakástakarék BÓNUSZ mértéke 5 éves szerződés estén 5%, 10 éves szerződés estén 10%-os befizetésarányos bónusz jelent. A megtakarítási piacon egyedülálló konstrukció, ugyanis az induláskor nem kell egyösszegű betétet elhelyezni. Havi betétbefizetéssel a Lakástakarék BÓNUSZ-al és a betéti kamat révén pedig magas hozam realizálható. A megtakarítás után járó kamat kamatadó- és EHO-mentes. A megkötött OTP Lakástakarék szerződéseknél a Lakástakarék BÓNUSZ és a betéti kamatok mértéke a megtakarítási idő alatt nem változik.

Minden lakáscélra

A lakáscélú felhasználási lehetőség széles körű, a megtakarítás – és ha igényli, a lakáskölcsön – számtalan, lakással kapcsolatos célra felhasználható.

  • Új vagy használt lakás vásárlás
  • Nyílászárók cseréje
  • Konyha, fürdőszoba felújítása
  • Festés, tapétázás
  • Beépített bútorok készítése
  • Kerítés javítás és építés
  • Csatorna kiépítése
  • Szigetelés

Rugalmas

Ön dönti el, hogy havonta mekkora összeget és milyen időtartam alatt szeretne megtakarítani. A havi befizetendő összeg 10.000 Ft és 50.000 Ft közötti, a megtakarítási idő 5 és 10 év lehet.

A havi befizetendő összeg rugalmasan változtatható, szabadon emelhető (vagy csökkenthető) és a megtakarítási idő is meghosszabbítható – maximum 120 hónapig –, így a megtakarítás összege tovább gyarapodhat.

Az OTP Lakástakarék szerződés közeli hozzátartozóra (pl. házastárs, gyermek, szülő, nagyszülő, unoka) átruházható, megosztható, illetve több szerződés össze is vonható.

Kedvező hitellehetőség

Ha megtakarítása nem fedezné a lakással kapcsolatos céljait, akkor kedvező, fix kamatozású, forint alapú lakáskölcsönt igényelhet, melynek mértéke már a szerződéskötéskor előre rögzített.

Biztonságos

Törvényi szabályozáson alapuló, rendkívül biztonságos megtakarítás, hiszen a befizetett betéti összegek és azok kamatai 100.000 euró értékhatárig az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak.

Miért érdemes most OTP Lakástakarékpénztárt kötni?


OTP Lakástakarék Bónusz


Az OTP Lakástakarék kizárólag magánszemélyeknek a befizetett összegek után, termékmódozattól függően 5%-os vagy 10%-os OTP Lakástakarék Bónuszt nyújt, amely adó- és járulékmentes.

Döntse el Ön, hogy mennyi ideig és mekkora összeget szeretne havonta megtakarítani, amit később szabadon növelhet, illetve csökkenthet.

OBA Garancia

Az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) Magyarországon a hitelintézetek betéteseinek védelmére a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 1996. évi CXII. törvény által létrehozott alap.

További információ az OBA-ról

FinEx Akció!

Ne maradjon le a Financial Expert akciójáról.

Vegye igénybe bármelyik Ingyenes ügyféltájékoztatási és ügyintézési szolgáltatásunkat (Lakástakarék, Hitel, Személyi kölcsön, Biztosítás) és megajándékozzuk egy 100.000 Ft kedvezményre jogosító Üdülési Utalvánnyal. (nem sorsolás, mindeki kap)

Ne maradjon le, az akció csak korlátozott ideig érhető el, kizárólag a honlapon keresztül történő jelentkezéssel.