OTP Lakástakarékpénztár

Éljen az állami támogatással!

Állami támogatás

Egy házon mindig van mit alakítani. Lakástakarék számlájával könnyebben tudja meglévő otthonát felújítani, bővíteni, korszerűsíteni, mint például: konyha, fürdőszoba felújítása, nyílászárók és tető cseréje, energiatakarékos berendezések beépítése.

Kiemelkedően magas hozam, kamatadó-mentesség

A megtakarítási piacon egyedülálló konstrukció, ugyanis az induláskor nem kell egyösszegű betétet elhelyezni. Havi betétbefizetéssel az állami támogatás és a betéti kamat révén pedig magas hozam realizálható. A megtakarítás után járó kamat kamatadó- és EHO-mentes. A megkötött OTP Lakástakarék szerződéseknél az állami támogatás és a betéti kamatok mértéke a megtakarítási idő alatt nem változik.

Minden lakáscélra

A lakáscélú felhasználási lehetőség széles körű, a megtakarítás – és ha igényli, a lakáskölcsön – számtalan, lakással kapcsolatos célra felhasználható.

  • Új vagy használt lakás vásárlás
  • Nyílászárók cseréje
  • Konyha, fürdőszoba felújítása
  • Festés, tapétázás
  • Beépített bútorok készítése
  • Kerítés javítás és építés
  • Csatorna kiépítése
  • Szigetelés

Rugalmas

Ön dönti el, hogy havonta mekkora összeget és milyen időtartam alatt szeretne megtakarítani. A havi befizetendő összeg 4.990 Ft és 20.000 Ft közötti, a megtakarítási idő 4, 5, 6, 8 vagy 10 év lehet.

A havi befizetendő összeg rugalmasan változtatható, szabadon emelhető (vagy csökkenthető) és a megtakarítási idő is meghosszabbítható – maximum 120 hónapig –, így a megtakarítás összege tovább gyarapodhat.

Az OTP Lakástakarék szerződés közeli hozzátartozóra (pl. házastárs, gyermek, szülő, nagyszülő, unoka) átruházható, megosztható, illetve több szerződés össze is vonható.

Kedvező hitellehetőség

Ha megtakarítása nem fedezné a lakással kapcsolatos céljait, akkor kedvező, fix kamatozású, forint alapú lakáskölcsönt igényelhet, melynek mértéke már a szerződéskötéskor előre rögzített.

Biztonságos

Törvényi szabályozáson alapuló, rendkívül biztonságos megtakarítás, hiszen a befizetett betéti összegek és azok kamatai 100.000 euró értékhatárig az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak.

Miért érdemes most OTP Lakástakarékpénztárt kötni?

OTP Lakástakarékpénztárt

Ha most nyit OTP Lakástakarék számlát, akkor a választott termékcsaládtól, módozattól és szerződéses összegtől függően megtakaríthat 18.700 Ft - 75.000 Ft-ot!

Az akció részleteit itt találja: OTP számlanyitási akció

Ön a befizetései után 30%-os, maximum évi 72 000 Ft összegű, vissza nem térítendő állami támogatást kap.

Döntse el Ön, hogy mennyi ideig és mekkora összeget szeretne havonta megtakarítani, amit később szabadon növelhet, illetve csökkenthet.

OBA Garancia

Az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) Magyarországon a hitelintézetek betéteseinek védelmére a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 1996. évi CXII. törvény által létrehozott alap.

További információ az OBA-ról

Most még Akciós!

Nyisson most OTP Lakástakarékot, és visszaadjuk a számlanyitás díját!

30%-os állami támogatás, ingyen számlanyitás.

Ne maradjon le, az akció csak korlátozott ideig érhető el, kizárólag a honlapon keresztül történő jelentkezéssel.